Fostul deputat Cătălin Teodorescu s-a înscris în AUR

de | 12.10.2023 15:39 | Județean, Politic

După o absență destul de lungă de pe scena politică, fostul deputat Cătălin Teodorescu și-a anunțat înscrierea în AUR Argeș.

Cătălin Teodorescu a ales să se alăture partidului condus de George Simion. Asta desi, după cum chiar acesta a explicat, potrivit celor de la ziarobiectiv.ro: ”am fost invitat să mă întorc în PNL și am refuzat pentru că, la acea vreme când am fost nevoit să mă retrag, colegii mi-au întors spatele. Trebuia să fim o echipă. Vin aici cu gânduri bune și le transmit colegilor că îmi doresc să facem treabă bună împreună”. Vă reamintim că fostul deputat a ocupat mai multe funcții importante de-a lungul timpului, printre care: prefect de Argeș (octombrie 2004 – ianuarie 2005), președinte ANPC, vicepreședinte ANRP, iar în anul 2012 Cătălin Teodorescu a fost ales deputat de Argeș pe listele PDL Argeș. Doi ani mai târziu, în 2014, Cătălin Teodorescu a fost nevoit să se retragă din viața publică în urma unor probleme în justiție. După nouă ani, timp în care s-a luptat să-și dovedească nevinovăția – în două dosare fiind achitat definitiv și declarat nevinovat pe motiv că fapta nu există, iar în cel de-al treilea ce a fost clasat chiar de procurorii DNA – iată că fostul deputat Cătălin Teodorescu a ales să revină în politică și a ales AUR.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook Catalin Teodorescu

Citiți, dee asemenea, pe anchetaonline.ro:

Volodimir Zelenski a ajuns la Cotroceni: „România este un prieten care ne-a venit în ajutor în cea mai întunecată zi a noastră”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălin Teodorescu

Ultimele articole