Încă un semafor pus în funcțiune, în Pitești

de | 12.01.2023 17:55 | Știri, Administrație, După locație, După subiect, Pitești

Atenție, piteșteni! Primăria Municipiului Pitești anunță joi, 12 ianuarie, a fost pus în funcțiune, pe galben intermitent, un alt semafor cu buton.

Acesta a fost amplasat pe Calea Câmpulung, la intersecția cu strada Nicolae Filimon.

Începând de vineri, 13 ianuarie, după ora 10:00, semaforul va avea regim normal de funcționare. Pietonii vor trebui să apese butonul de cerere, iar apoi să aștepte secundele indicate de numărător până la apariţia culorii de traversare.

semafor pitesti2 - Încă un semafor pus în funcțiune, în Pitești

Foto Primăria Municipiului Pitești

Punerea în funcțiune a semafoarelor duce la creșterea siguranței la trecerile de pietoni, atât pentru persoanele care tranzitează, dar şi pentru cei care locuiesc sau îşi desfăşoară activitatea în zonă”, transmite Primăria Municipiului Pitești.

Foto Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) A fost aprobată cea mai mare investiție din istoria Piteștiului

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole