Închis la 70 de ani! Își va petrece bătrânețea după gratii

de | 07.07.2022 17:35 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Miercuri, 6 iulie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș au pus în executare un mandat a pedepsei cu închisoare emis de Tribunalul Argeș.

Un bărbat de 70 de ani, din Bradu, a fost condamndat la închisoare, urmând ca bătrânul să își petreacă perioada, care ar fi trebuit să fie cea mai liniștită din viața sa, la închisoare.

Omul își va petrece bărânețea după gratii, urmând să stea închis 9 ani. Bătrânul a fost condamnat pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.

Un alt bărbat a fost închis pentru amenințare

Un alt mandat a fost pus în executare de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, privind un bărbat de 44 de ani, din Turda, județul Cluj. Acesta a fost condamnat la 9 luni de închisoare, după ce a amenințat mai multe persoane.

Ambii bărbați au fost încarcerați la Penitenciarul Colibași.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Reacția prefectului Radu Perianu ca urmare a mesajului transmis de medicul Andrei Găitan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole