Incredibil! O femeie a născut într-un tren de mare viteză!

de | 30.01.2023 23:11 | Știri, Eveniment

O femeie a născut în cursul dimineții de duminică, într-un tren de mare viteză care circula pe ruta Franţa-Germania, a precizat luni Societatea Naţională de Căi Ferate (SNCF) din Franţa, potrivit Digi24.Femeia a intrat în travaliu în jurul orei 08:00, la o oră după plecarea trenului.

Șeful de tren a fost anunțat şi a informat imediat centrul operaţional care administrează ruta TGV Est. În scurt timp, la fața locului s-a deplasat un medic care a venit în ajutorul femeii, conform unei purtătoare de cuvânt.

La 10 minute după eveniment, trenul a fost oprit în mod excepţional în gara Lorraine TGV, din comuna Louvigny, departamentul Moselle, de unde au acționat pompierii care au preluat-o pe mămică.

Bebelușul, un băieţel care a primit numele Felix, s-a născut la aproximativ ora 9:10. Cei doi, atât mama cât și copilul, au fost transportaţi la un spital.

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Accident rutier cu camion în Bascov! O victimă a fost transportată la spital!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: