Internare medicală dispusă de instanță față de un bărbat de 39 de ani din Albota

de | 28.07.2022 18:35 | Știri, Eveniment, Județean

  • Internare medicală dispusă de instanță, în cadrul cercetărilor într-un dosar penal!

Polițiștii Secției de Poliție Rurală Albota, împreună cu polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești și luptători au Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, la solicitarea Direcției de Sănătate Publică Argeș, au pus în executare în ziua de 27 iulie, măsura internării medicale provizorii dispuse prin încheierea Tribunalului Argeș, față de un bărbat de 39 de ani, din Albota, care este cercetat într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe și conducere fără drept.

Din cercetări s-a stabilit fapul că în ziua de 1 mai, bărbatul în cauză, care este cunoscut cu afecțiuni psihice, ar fi lovit pe un alt consătean, iar la aceeași dată ar fi condus un autoturism pe drumurile publice, în condițiile în care nu avea dreptul de a conduce. Acesta avea permisul de conducere retras din motive medicale.

 

Cel în cauză a fost condus la o unitate medicală pentru executarea măsurii de siguranță dispusă de instanța de judecată” se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești