Sfârșit tragic pentru o elevă de 14 ani! A murit după ce s-a înecat cu un jeleu

de | 03.05.2023 10:30 | Știri, Eveniment, Național

Sfârșit tragic pentru o elevă de 14 ani! A murit după ce s-a înecat cu un jeleu

Eleva, în vârstă de 14 ani, care s-a înecat săptămâna trecută cu un jeleu, în timp ce se afla la școală a murit.

Minora și-a găsit sfârșitul în cursul zilei de marți,2 mai, moment în care se afla internată  pe secția de terapie intensivă a Spitalului de copii din Cluj.

Eleva se afla de 6 zile în spital, ea fiind asistată de aparate pentru a-i menține funcțiile vitale.

Amintim că  evenimentul șocant a avut loc săptămâna trecuta  la Școala Gimnazială din localitatea clujeană Geaca. O elevă în vârstă de 14 ani s-a înecat cu un jeleu.

În urma unui apel la 112, la fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu, un echipaj SAJ din cadrul Spitalului Municipal Gherla și elicopterul SMURD din Punctul Aeromedical Jibou potrivit antena3.ro

Când au ajuns echipele de salvare, eleva era întinsă pe bancă în stare de inconștiență. Medicul de familie, de la cabinetul medical din sat și asistenta medicală din cadrul școlii îi aplicau fetei manevrele de resuscitare de bază.

În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit eleva întinsă pe bancă în stare de inconștiență. Acesteia îi erau aplicate manevrele de resuscitare de bază de către medicul de familie din cabinetul medical din sat și asistenta medicală din cadrul Școlii Gimnaziale.

Echipajele medicale SMURD și SAJ au acționat cu echipamentele speciale pentru a asigura eliberarea căilor aeriene și aplicarea manevrelor de resuscitare. În scurt timp semnalele vitale au revenit, iar victima a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD și transportată la UPU Copii”, a precizat ISU Cluj.

După resuscitare, minora a fost transportată la spital cu elicopterul SMURD, însă starea ei este în continuare gravă.

foto descriptiv observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferul unui BMW înmatriculat în UK, pieton pentru 150 de zile și amendă de 1000 euro! Circula cu 206 km/h

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj

Ultimele articole