Candidatul PNL la Primăria Ștefănești, Iulian Călin: ”Mă bazez pe o echipă puternică, pe proiecte și pe idei”

de | 17.02.2024 14:12 | Ștefănești, Politic

Tinerii își asumă proiecte importante și vor să facă politică și să sprijine comunitatea în care s-au format. Este și cazul unui tânăr care și-a făcut loc în domeniul de activitate învățând și muncind. Un tânăr, Iulian Călin, care astăzi, la Casa de Cultură din Ștefănești, în prezența europarlamentarului Gheorghe Falcă, a președintei PNL Argeș, Alina Gorghiu, a conducerii PNL Argeș, și-a lansat candidatura la Primăria Ștefănești.

Organizată, la Casa de Cultură Ștefănești, la conferință participa Gheorghe Falcă, vicepreședinte PNL și europarlamentar, Alina-Ștefania Gorghiu, ministra Justiției și președinta PNL Argeș și Iulian Călin, candidatul PNL la Primăria Ștefănești. Conferința poate fi urmărită aici

UPDATE:

Liderul PNL Argeș, Alina Gorghiu, a precizat că lansarea ”a fost un eveniment de excepție. Am lansat candidatul într-un oraș embelematic pentru PNL”. În ceea ce-l privește pe tânărul de 37 de ani, Iulian Călin, Alina Gorghiu a precizat că ”și-a asumat o candidatură într-un oraș simbolic al liberalismului românesc”.

Candidatul liberal la Ștefănești, Iulian Călin, le-a mulțumit tuturor celor prezenți la evenimentul de lansare și a mărturisit că va câștiga Primăria Ștefănești și PNL va avea cel puțin șase consilieri: ”Știu că mă așteaptă o muncă grea de azi înainte. Mă bazez pe o echipă puternică, pe proiecte și pe idei”. Totodată, Iulian Călin a completată că ”alături de dumneavoastră mă simt optimist și plin de încredere. Astăzi îmi asum o competiție politică din care trebuie să iasă un singur învingător: orașul Ștefănești. Sunt cetățean al acestui oraș de când mă știu. Aici mi-am făcut studiile, aici trăiește familia mea. În consecință, acesta este locul pe care-mi doresc să-l văd dezvoltându-se, bucurându-se de prosperitate”.

”Să nu uite că trebuie să fie cu sufletul pentru comunitate”

 ”Să nu uite că trebuie să fie cu sufletul pentru comunitate. Indiferent cât de mulți bani ai, indiferent cât de multe proiecte europene faci, indiferent câte gaze aduci oamenilor la poartă, dacă nu stai de vorbă cu ei, dacă nu le spui cu ce poți să îi ajuți, dacă nu le spui cu ce poți să ajuți, dacă nu îi mângâi pe umăr atunci când un copil al unei mame este dependent de droguri, dacă nu te duci la fata aceea care a fost abuzată sau a fost victima violenței domestice și nu îi spui o vorbă bună, dacă tu ca primar nu vei fi alături de echipa de fotbal, de tinerii din fiecare școală care încearcă să își găsească drumul în viață, dacă tu nu te vei apropia de fiecare om care are nevoie de ajutor, atunci ești degeaba primar”, i-a transmis Alina Gorghiu în cadrul evenimentului de lansare lui Iulian Călin.

”Conectarea zonei metropolitane va deschide piața muncii”

Europarlamentarul, Gheorghe Falcă, născut în Țara Moților, a vorbit despre tradiții, despre istorie, despre dezvoltare și despre un viitor liberal al județului Argeș. Aradul din vremea când Gheorghe Falca a fost primar și apoi din vremea când a condus Consiliul Județean este exemplu de bune practici care trebuie aplicat în Argeș.

”Fără o zonă metropolitană sau o aglomerare urbană puternică, o regiune nu poate performa la înălțime. Orașe cu administrații competitive precum Arad sau Oradea au pus la punct astfel de zone metropolitane încă de acum 20 de ani! Piteștiul nu se mai poate dezvolta în mod izolat, pe cont propriu și nu trebuie să se dezvolte fără să fie un adevărat motor pentru întreaga zonă.
Conectarea zonei metropolitane va deschide piața muncii și va aduce forță de muncă nouă prin conectivitate sporită, iar acest lucru va duce automat la creșterea nivelului de trai a intregii zone” a spus Mihai Coteț, președintele PNL Pitești, subliniind necesitatea dezvoltării orașului Ștefănești în cadrul proiectului Pitești Tech City.

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Discuțiile continuă duminică. Coaliția nu a ajuns la un acord privind comasarea alegerile

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole