(Video) Mădălin Zamfir, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș condus azi pe ultimul drum!

de | 03.09.2023 15:35 | Eveniment, Importante, Județean

Astăzi a avut loc slujba de înmormântare pentru Mădălin Zamfir, fostul purtător de cuvânt al Poliției din Argeș.

Aceasta s-a ținut la biserica din Ștefănești acolo unde Garda de onoare așteapta afară.

Untitled Project 10 - (Video) Mădălin Zamfir, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș condus azi pe ultimul drum!

La slujbă au participat un număr de 15 preoți.

După slujbă cortegiul funerar s-a oprit la Inspectoratul de Poliție, apoi la blocul unde acesta locuia, în cartierul Găvana.

Colegi, prieteni, cunoscuți, cu toții au fost alături astăzi de familia îndurerată și l-au condus pe Mădălin pe ultimul drum.

După oprirea făcută la Inspectoratul de Poliție și în cartierul Gîvana, cortegiul funerar a ajuns la Cimitirul Eroilor, acolo unde Mădălin Zamfir a fost înmormântat.

În onoarea lui au fost trase trei salve de armă.

Reamintim faptul că la data de 31 august, inima lui Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, șeful Centrului Operațional Pitești, a încetat să mai bată.

Mădălin a încetat din viață într-un spital din Brașov, unde se afla în stare critică, după ce, săptămâna trecută a fost implicat într-un incident în care a încercat să își salveze un prieten.

WhatsApp Image 2023 09 03 at 14.31.50 - (Video) Mădălin Zamfir, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș condus azi pe ultimul drum!

Incidentul s-a petrecut la Sătic, acolo unde Mădălin își însoțea prietenul și unde cei doi s-au sufocat într-o fosă septică.

Specialiștii spun că fosa respectivă, proaspăt cimentată, a fost acoperită în noaptea de dinainte, iar materialele din care a fost construită au emanat gaze și au redus considerabil cantitatea de oxigen, motiv pentru care cei doi bărbați au fost sufocați  în momentul în care au coborât în adâncuri.

madalin zamfir - (Video) Mădălin Zamfir, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș condus azi pe ultimul drum!

Dumnezeu să-l odihnească!
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Mădălin Zamfir | Pitești