anchetaonline.ro

Mama lui Robert Glință despre gafa lui Eduard Novak: „Acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit”

de | 28.06.2022 20:23 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Campionii României, David Popovici și Robert Glință, s-au întors, duminică, în România, de la Campionatele Mondiale de natație care s-au desfășurat la Budapesta.

Sportivii au fost așteptați la Salonul Oficial al aeroportului Otopeni de către Ministrul Tineretului și Sportului, Eduard Novak, care a făcut câteva declarații.

Însă, acesta a omis să amintească și despre performanțele lui Robert Glință, vorbind doar despre campionul mondial David Popovici.

În urma acestui incident, președintele asociației Junior Sport, Beatrice Mercado, i-a trimis o scrisoare lui Robert Glință, prezentând scuze în numele lui Eduard Novak, având în vedere că ministrul nici măcar nu i-a rostit numele la Salonul Oficial, Glință fiind ignorat total.

După ce a fost publicată scrisoarea lui Beatrice Mercado, mama piteșteanului, Irina Angelica Glință, a transmis un mesaj în care critică episodul primirii la aeroport.

familia glinta - Mama lui Robert Glință despre gafa lui Eduard Novak: „Acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit”

Foto Facebook Irina Angelica

La atât de multe materii au picat examenul oficialii MTS, în episodul acestei primiri la aeroport, încât pur și simplu mă dezic de ei! Nu mă reprezintă!

Ei nu sunt România și poporul român! Dumnealui, acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit – cum ocolești chestia aia care stă în drum și te-ar putea accidenta sau murdări.

Nici energia, nici timpul și nici vorbele mele nu merită irosite pentru a-i comenta prestația năroadă etalată cu acest prilej. Te îmbrățișăm (n.r mesaj pentru Beatrice Mercado) și îți mulțumim pentru tot”, a transmis mama lui Robert Glință.

glinta mama - Mama lui Robert Glință despre gafa lui Eduard Novak: „Acest ministru obscur și total nepregătit, nu merită decât ocolit”

Foto Facebook Irina Angelica

La întoarcerea în România, Robert Glință a mărturisit că este fericit că este contemporan cu David.

Sunteți foarte mulți aici, sunt extrem de recunoscător și eu.
Eu am o oarecare istorie de participare la competiții internaționale, dar nu ne-am confruntat niciodată cu o masă așa mare de oameni.
Niciodată nu m-am simțit atât de special.
Fără aceste rezultate colosale nici eu nu mă bucuram de această atenție.
Îți mulțumesc ție, David, că sunt contemporan cu tine”, a fost declarația lui Robert Glință de duminică.

Foto Digi Sport

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Campionii României s-au întors acasă! David Popovici: „Sunt onorat să reprezint țara asta frumoasă și să vă simt alături de mine”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: David Popovici | Otopeni | Robert Glință