Marcel Ciolacu: „Apartenența României la NATO reprezintă o garanție de securitate pentru țara noastră”

de | 29.03.2024 15:42 | Național, Politic

Astăzi, 29 martie 2024 se împlinesc 20 de ani de apartenență la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord (NATO).

NATO
În urmă cu două decenii România a devenit membru NATO alături de alte țări precum Bulgaria, Estonia, Lituania, Letonia, Slovacia şi Slovenia. în cadrul unei ceremonii organizae la Departamentul de Stat al SUA din Washington.
Cu acest prilej premierul Marcel Ciolacua transmis un mesaj în mediul online în care subliniază faptul că apartenența României la NATO reprezintă o garanție de securitate pentru țara noastră.
Apartenența României la NATO reprezintă o garanție de securitate pentru țara noastră. În cei 20 de ani de apartenență la Organizația Tratatului Atlanticului de Nord, România a devenit un pilon important și și-a consolidat poziția în interiorul alianței respectându-și angajamentele de securitate în zona Mării Negre.
Marcel Ciolacu
Vom continua să fim un actor influent și constructiv în interiorul NATO în vederea consolidării și dezvoltării alianței noastre în așa fel încât garanțiile de securitate colectivă să asigure românilor stabilitatea și siguranța de care au nevoie pentru dezvoltarea României!”, a transmis premierul României pe pagina de Facebook.
Foto: Facebook Marcel Ciolacu
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: NATO