Marius Mizdran: Dascăl în beauty în anul 2023! Răbdarea, încrederea și dorința sunt ingredientele care mi-au adus succes!

de | 30.01.2023 15:30 | Lifestyle

 

Artist în suflet și în profesie, Marius Mizdran și-a impus, în ultimul deceniu, numele și salonul pe care îl conduce în topurile din Argeș și – prin multe proiecte – în cele naționale.

 

Marius Mizdran1 - Marius Mizdran: Dascăl în beauty în anul 2023! Răbdarea, încrederea și dorința sunt ingredientele care mi-au adus succes!

Pe o piață a industriei de beauty extrem de aglomerată și aflată într-o perpetuă schimbare, cu numeroase noutăți și cu așteptări pe măsură din partea clientelor, Marius Mizdran și-a câștigat locul prin dedicarea și pasiunea care îi marchează conduita în carieră.

Noncoformist, permanent în tendințe și conectat la toată dinamica industriei sale, talentat și cu lipici la oameni, Marius Mizdran reprezintă – la nivelul anului 2023 – unul dintre cei mai cunoscuți și solicitați specialiști în materie de frumusețe și întreținere.

Marius Mizdran2 - Marius Mizdran: Dascăl în beauty în anul 2023! Răbdarea, încrederea și dorința sunt ingredientele care mi-au adus succes!

Pentru acest nou an, Marius Mizdran s-a mobilizat în dezvoltarea unui proiect de educare și specializare în domeniul înfrumusețării, un proiect  pe care îl va realiza în colaborare cu un alt headmaster al industriei de gen din Pitești.

Specializările în țară și în afară fac parte din instruirea profesională specifică, dar, în cazul lui Marius Mizdran, reușita sa într-un domeniu atât de capricios a ținut cel mai mult de harul personal. De înclinațiile artistice materializate într-o profesie, de pasiunea pentru frumos și de setea sa pentru nou, de viziune și creativitate.

Într-o societate care pune din ce în ce mai mult accent pe întreținere, frumusețe și îngrijire personală, Marius Mizdran Salon oferă nu numai o locație pentru aceste servicii, ci o stare de spirit. O destinație a escapadelor dedicate propriei persoane, pe care clientele o aleg de fiecare dată pentru a se încărca pozitiv, pentru a se redescoperi, pentru stimă de sine și stare de bine. Marius Mizdran și echipa sa au reușit să creeze această atmosferă care învăluie activitățile profesionale din salon pornind de la premisa că toți oamenii sunt și trebuie să se simtă frumoși. Și la propriu, și la figurat.

Serviciile clasice de hairstyle, makeup și cosmetică sunt completate cu aparatură modernă dedicată întreținerii personale, iar produsele de marcă folosite pentru îngrijirea clientelor sunt dublate de pasiunea celor care le aplică. Un mixt între calitate și talent, între profesionalismul instruit și pasiunea creativă.

Declară că, în mod categoric, se simte de-a dreptul  privilegiat de perioada în care își desfășoară  activitatea, deoarece generația sa de artiști în beauty beneficiază de o calitate superioară a produselor și de un volum important de informații aferente domeniului, prin comparație cu generațiile anterioare.

Are mare încredere și în cei care vin din urmă în această pasională profesie: „Dintotdeauna am avut încredere în noile generații și știu că vor revoluționa în cel mai scurt timp, în toate segmentele de activitate și cu atât mai mult în industria de beauty.”

Iubește ritmul haotic în care se lucrează în această profesie, iubește provocările care apar de fiecare dată și și-a construit o afacere care îi stimulează inventivitatea și îi confirmă profesia ca vocație.

Răbdarea, încrederea și dorința sunt ingredientele care mi-au adus succes. Cel mai mândru proiect pe care l-am desfășurat până în prezent este salonul în care activez, în care ne simțim excepțional, atât eu, cât și colegii mei și – mai extraordinar – se simt clienții care ne calcă pragul.”

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ioana Avram: Este foarte important să-ți descoperi pasiunea! Este minunat să câștigi bani, fără ca munca să fie o povară!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Marius Mizdran

Ultimele articole