USR mizează la Miroși pe un tânăr de 24 de ani

de | 22.02.2023 10:32 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Politic, Rural

USR, cunoscut ca partidul cu cei mai tineri candidați de la alegerile locale din 2020, merge pe aceeași rețetă și în 2024, potrivit comunicatului transmis. Nicu Stan, un antreprenor de 24 de ani, va fi susținut de către USR pentru funcția de primar la Miroși. Acesta deține mai multe afaceri, printre care un magazin mixt în localitate și o firmă de transport cu mai multe autoutilitare.

Sursă foto: USR Argeș.

Nicu Stan

”Am fost în peste 20 de țări, am văzut multe în toată Europa, dar cel mai mult am rămas impresionat de infrastructura din localitățile rurale din vest. Și nu am înțeles de ce la mine, în Miroși, nu e la fel.

Primarul în funcție este la al patrulea mandat, timp în care tinerii au plecat să își găsească un rost în altă parte. Chiar și consilierii sunt de 15 ani tot cam aceiași. Aici nu există locuri de muncă, iar administrația locală nu a făcut nimic pentru a atrage investitori. Nu avem canalizare funcțională, nu avem o mare parte din străzi asfaltate și comuna nu este racordată la gaze. Eu țin prea mult la aceste locuri pentru a mă gândi vreodată să plec, dar ceilalți tineri, familiile de aici, cum să își dorească să rămână în comună, în ”sudul sălbatic”?!

Am mare încredere că mulți oameni din Miroși mi se vor alătura în încercarea mea. Cele două sate, Surdulești și Miroși, merită să facă parte dintr-o comună cu adevărat europeană”, a declarat Nicu Stan, potrivit sursei citate.

Sursă foto: USR Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elena Lasconi depune un alt proiect important prin fonduri europene

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş