Momente de panică la Spitalul de Urgență Pitești! A fost declanșată alarma de incendiu

de | 14.04.2024 22:45 | Județean, Eveniment

Pompierii argeșeni au fost solicitați în această seară să intervină la Spitalul de Urgență Pitești. Solicitarea a fost făcută după ce alarma din zona Unității de Primire Urgențe a fost declanșată accidental.

Potrivit prefectului județului Argeș, Dragoș Predescu, incidentul a avut loc în jurul orei 21:09, iar în acel moment se aflau pacienți la Urgențe, însă nu au fost persoane evacuate.

După verificări minuțioase a reieșit că nu există niciun pericol, pompierii concluzionând că alarma de incendiu a fost declanșată accidental, prin apăsarea butonului de acționare a instalației de detecție. Nu se știe, la acest moment, cine a apăsat butonul.

A fost alarmat Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș care a intervenit pentru identificarea unui posibil incendiu. Din fericire, nu a fost cazul!
Pompierii au concluzionat faptul că alarma de incendiu a fost declanșată accidental, prin apăsarea butonului de acționare a instalației de detecție. Nu se știe, la acest moment, cine a apăsat butonul.

Le mulțumesc pompierilor pentru promptitudine! Voi fi foarte atent la orice situație care poate pune în pericol argeșenii! Și atrag atenția tuturor reprezentanților instituțiilor publice și operatorilor privați să nu facă rabat de la respectarea normelor de securitate la incendiu.”, transmite Dragoș Predescu

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Unul dintre cei mai respectați medici din ţară este noua şefă a secţiei ATI de la Spitalul Judeţean

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dragoș Predescu | SJU Pitești

Ultimele articole