A murit Ion Ruscuț – actorul român care a dat voce celor mai îndrăgite personaje animate

de | 09.09.2023 19:13 | Știri, Eveniment

Doliu în lumea filmului din România, după ce îndrăgitul actor Ion Ruscuț s-a stins la vârsta de doar 68 de ani.

Cunoscutul actorul român care a dat voce celor mai îndrăgite personaje din desene animate, Ion Ruscuț, s-a stins la doar câteva zile înainte de a împlini vârsta de 68 de ani, potrivit Antena 3 CNN.

Acesta a luat parte și în spectacole pentru copii, precum „Croitorașul cel Viteaz”, „Hainele cele noi ale Împăratului”, „Fetița cu chibrituri” și „Micul Prinț”.

Ion Ruscuț a fost înmormântat vineri, 8 septembrie, în satul Tăut. Actorul a fost condus pe ultimul drum apropiații și prietenii săi, conform sursei citate anterior.

Colegii săi din cadrul teatrului Regina Maria din Oradea au fost cei care au anunțat trista veste.

Aceștia au transmis un mesaj de regrete într-o postare pe rețelele de socializare.

A plecat dintre noi prea devreme Ion Ruscuț. Bunul meu actor de la Oradea. La filmări îmi povestea mereu despre casa lui de la Tăut. Se bucura ca un copil în fiecare dimineață că ne vedem din nou pe platou. Era fericit si împăcat. Și cu un umor de neegalat, molcom ardelenesc plin de înțelesuri și subtilități. Drum liniștit, Ioane!”, a fost mesajul publicat.

Sursa Foto oradeaindirect.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un militar de 23 de ani a fost găsit împușcat la o unitate din București

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole