Un om de afaceri intră în lupta pentru Primăria Micești! Află cine este!

de | 16.03.2024 09:56 | Rural, Eveniment, Politic

Duminică, la Micești, AUR lansează primul candidat din județul Argeș, pentru funcția de primar. Este vorba despre Traian Cristian Păcioanu, antreprenor local care a reușit să coalizeze în jurul său o echipă puternică de susținători pentru schimbarea administrației condusă vreme de 32 de ani de Dumitru Voicu.

“Mi se alătură numeroși oameni buni și vrednici în fiecare zi!”

Numele meu este Traian Cristian Păcioianu.

Cristi, așa cum mă cunosc prietenii și așa cum îmi spune o întreagă comunitate din Micești. O comunitate pentru care am decis să lupt și să câștig în acest an.

Sunt crescut aici, mi-am întemeiat familia, gospodăria și întreaga muncă aici. Nu m-aș fi gândit niciodată, pe tot acest parcurs, că voi dori altceva decât să îmi îngrijesc drumul meu de OM, de GOSPODAR, de TATĂ ȘI SOȚ, precum și misiunea mea de CREȘTIN.

Dar – pe măsură ce lucrurile sunt așezate – am simțit tot mai des că e nevoie de mai multă implicare pentru ca această misiune să fie cu adevărat folositoare.

Că e nevoie de responsabilitate directă pentru ca toate aceste valori, ale fiecăruia dintre noi, cei din Micești, să se dezvolte într-un mediu normal, civilizat. 

Într-o localitate adusă în pas cu vremurile și cu nevoile, gestionată cu hărnicie și bună credință.

Este un angajament care necesită implicare directă și o obligație pe care o avem față de generațiile care vin din urmă.

Candidez așadar, având alături de mine o echipă de oameni entuziaști și vrednici, la funcția de primar al comunei Micești.

Cred despre mine că am vârsta, puterea, energia, buna credință și înțelepciunea necesare să fiu parte din schimbarea de care avem nevoie după atâția ani!

Am inima bucuroasă că sunt din ce în ce mai mulți cei care mă simt în același fel și că mi se alătură numeroși oameni buni și vrednici în fiecare zi.

Vă invit, pe fiecare dintre dumneavoastră, să fiți parte dintr-un proiect administrativ întemeiat pe eficiență, onestitate, muncă multă, comunicare reală, forță rapidă de adaptare la tot ce este necesar și nou.   

Mergem împreună, sub această făgăduință: Noul Primar – Om Gospodar!”, este mesajul prin care Traian Cristian Păcioanu și-a anunțat candidatura la începutul lunii februarie!

Cine este Traian Cristian Păcioianu?

Candidatul intrat în surpriză în lupta pentru Primăria Micești este născut și crescut în localitate. Este căsătorit și are 3 fete. Este fratele mai mare al preotului Florin Păcioianu.

Familie Cristi Pacioianu

În activitatea profesională, este antreprenor local. A lucrat ani buni în construcții, iar de câțiva ani lucrează, prin firma pe care a dezvoltat-o în comuna Micești, atât pentru beneficiari privați, cât și publici din zona respectivă asigurând servicii de construcții,  transport agregate, transport mărfuri, montaj garduri, semifabricate de beton etc

La vederea intrării în competiția electorală, contactat de redactorii noștri, Cristian Păcioianu a insistat că vrea să debuteze cu deschidere, explicând ce îl determină să intre în lupta pentru Primăria Micești și făcând publice toate informațiile necesare, inclusiv o listă de lucrări publice executate de-a lungul timpului în comună. Candidatul AUR susține că își propune o administrație transparentă, în care Primăria să fie deschisă către nevoileoameilor și să ajute cât mai mult gospodarii, producătorii și antreprenorii din localitate.

Deși de foarte mică anvergură, totalizând în ultimii patru ani cât o lucrare de zugrăveli interioare într-o investiție de oraș, această listă este –susține Cristian Păcioanu – dovada unui parteneriat deschis între autorități și firme locale, un parteneriat pe care vrea să îl ducă mai departe când va fi primar:

Anul 2020:

▼ “ Reparatii gard și alei“ Scoala G. Troislav – 20916.80 lei

▼  “Reparatie pardoselă clasă”  Școala Generală Nr. 1 Micesti  – 9823 lei

Anul 2021:

▼ “Lucrări de izolare termică” Scoala Purcăreni – 89149.9 lei

ANUL 2022:

▼  “Lucrari de izolare termica cu finisaje aferente” Școala Primara Numarul 1 Pauleasca – 19757.94 lei

▼  “Lucrări de izolare termică cu finisaje aferente -Școala Primară numarul 2 Păuleasca – 39962.47 lei

▼  “Reparartii curente gard”  Școala Purcăreni – 21920 lei

▼ “Imprejmuire  Domeniu Public în Zona Scoala Primara Numarul 1 Comuna Micesti – 45980.77 lei

▼ “Imprejmuire  Domeniu Public  în  zona Scoala Primara Numarul 1Comuna Micesti Sat Pauleasca- Porti Metalice – 17980.50 lei

ANUL 2023:

▼  “Reparatii pardoseli săli de clasa” –-27320.32 lei

lucrari - Un om de afaceri intră în lupta pentru Primăria Micești! Află cine este!

Prin sistemul de achiziții publice am reușit să ne punem amprenta, câtuși de puțin, dinspre domeniul privat, asupra unor lucrări făcute din credința că infrastructura Miceștiului trebuie să crească și să ajungă la zi. Dar ceea ce s-a făcut la noi în comună este o picătură într-un ocean și stagnarea aceasta, ruperea Miceștiului de evoluția localităților vecine, m-au determinat să ies din zona mea de confort și să lupt pentru o altfel de administrație. Comuna noastră are nevoie de multe proiecte, pentru utilități publice, educație, sănătate etc. “, declară proaspătul candidat.

Gheorghe Turda vine la Micești

Pentru lansarea anunțată duminică -lansare ce va avea loc începând cu ora 14:00, la Căminul Cultural Micești – și-a anunțat prezența și unul dintre cei mai cunoscuți soliști din România, Gheorghe Turda. Acesta a postat chiar un mesaj video peTiktok despre evenimenul de la Micești.

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Păcioianu | Micești

Ultimele articole