anchetaonline.ro

Orbită de gelozie! O femeie și-a bătut iubitul cu 20 de ani mai în vârstă

de | 20.09.2022 21:12 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Caz ieșit din comun într-un cuplu din România, după ce femeia și-a snopit în bătaie iubitul, cu 20 de ani mai în vârstă.

Evenimentul a avut loc în Făgăraș, acolo unde femeia, în vârstă de 44 de ani, geloasă din fire, s-a decis să îi dea o lecție omului cu care își împarte viața, un bărbat de 64 de ani.

Astfel, aceasta și-a snopit în bătaie iubitul, care, a apelat la ajutorul polițiștilor pentru a scăpa de nebunia femeii.

Poliţia Municipiului Făgăraş efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „violenţă în familie”. Din cercetările efectuate în cauză a reieşit faptul că la data de 19 septembrie, în jurul orei 20.00, pe fondul geloziei, un bărbat, de 64 ani, ar fi fost agresat fizic de către concubina sa, în timp ce aceştia se aflau la domiciliul comun din municipiul Făgăraş”, transmite IPJ Braşov, potrivit Gazeta de Sud.

Mai mult, bărbatul de 64 de ani a solicitat un ordin de protecția provizoriu pe o perioadă de cinci zile faţă de femeia de 44 ani, susținându-se că există „un pericol iminent”.

Oamenii legii continuă cercetările, fiind deschis dosar penal în acest caz instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraş.

Foto descriptiv Antena 3

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patronul Hotelului Yaky– chemat în judecată de către asociația de proprietari a blocului pe care el l-a construit!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: