Argeș – Un nou transport cu pachete de alimente destinate persoanelor defavorizate!

de | 20.04.2022 11:58 | Anunțuri, Administrație, Județean

 

Prefectul județului Argeș, Radu Perianu a anunțat faptul că un nou transport de alimente destinate persoanelor defavorizate a ajuns în județul nostru.

Se va începe distribuirea atât în Pitești cât și în localitățile: Aninoasa, Bughea de Sus, Bălilești, Dârmănești, Vlădești și Valea Mare Pravăț.

Se menționează faptul că pachetele sunt destinate persoanelor beneficiare de alocație pentru susținerea familiei, familiilor și persoanelor aflate temporar în situații critice de viață , persoanelor care locuiesc în așezări informale.

Fiecare persoană care primește pachet, acesta conține: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei.

Acest program de ajutor este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș.

 

 

Încă un transport cu pachetele de alimente destinate persoanelor defavorizate a ajuns în localități argeșene.

La Pitești, în Aninoasa, Bughea de Sus, Bălilești, Dârmănești, Vlădești și Valea Mare Pravăț poate începe distribuirea.

 

Pachetele cu alimente sunt destinate următoarelor categorii:

– persoane beneficiare de alocație pentru susținerea familiei;
– familii și persoane aflate temporar în situații critice de viață, cum ar fi victimele calamităților, persoane cu grad de handicap grav și accentuat;
– persoane care locuiesc în așezări informale (adică persoane care nu au acte de proprietate asupra imobilelor ocupate)

 

Fiecare pachet primit are o greutate de aproximativ 25 de kilograme și conține: făină, mălai, zahăr, orez, paste făinoase, conserve și ulei.

 

Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD) este finanțat din Fondul Social European și implementat de Instituția Prefectului județul Argeș”, a precizat Radu Perianu.

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Instituția Prefectului | Pitești | Radu Perianu