Surse: Percheziții DNA la Primăria Capitalei! Mai multe documente ridicate

de | 20.04.2022 11:27 | Știri, Eveniment, Național

 

  • Mai mulți polițiști și procurori ar fi descins la Primăria Capitalei, miercuri dimineața. Anchetatorii ar fi interesați de mai multe documente privind presupuse angajări fictive.

 

Miercuri dimineață au avut loc mai multe percheziții la Primăria Capitalei condusă de Nicușor Dan.

Mai mulți polițiști dar și procurori au descins în birourile Primăriei.

Potrivit unor surse din Primăria Capitelei citate de Antena 3 ar fi vorba despre angajări fictive dar și achiziții publice.

Anchetatorii vor să ridice mai multe documente, conform România TV.

 

Ca şi la ultima percheziţie, activitatea infracţională a numitului Nicuşor Dan a continuat, în sensul că specialitatea dumnealui să-şi pună oamenii în funcţii cheie pentru a reuşi ulterior să manipuleze anumite achiziţii care se fac din bani publici ai Municipiului Bucureşti pentru grupurile de interese pe care acesta le serveşte.

Există la nivelul PMB pe care o girează acest domn, cu complicitatea consilierilor PNL şi USR care îi servesc lui Nicuşor Dan, prin votul din CGMB absolut toate solicitările”, a precizat consilierul general la Primăria Capitalei, Aurelian Bădulescu.

 

De menționat faptul că nu este prima dată când instituția este călcată de oamenii legii., chiar în luna ianuarie a acestui an procurorii DNA au făcut și ei percheziții.

 

 

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: autostrada A1 | DNA | Nicușor Dan | PNL

Ultimele articole