anchetaonline.ro

Pe 2 Mai, tânăra Cătălina Maria Dinu va fi “Prefect pentru o zi”

de | 29.04.2022 18:39 | Știri, Administrație, Județean, Pitești

Prefect pentru o zi” este un proiect ce aparține Federației Județene de Tineret iar prefectul județului Argeș, Radu Perianu a răspuns afirmativ la această inițiativă.

Tânăra desemnată ,,prefect” se numește Cătălina Maria Dinu, are 18 ani și este din municipiul Pitești.

Cătălina este elevă a Liceului de Artă “Dinu Lipatti” la specializarea Arhitectură. Membră a Asociației Culturale de Tineret “Vatra”, face de asemenea parte și dintr-un club sportiv și este și model.

Tânăra desemnată „Prefect pentru o zi” va participa pe data de 2 mai alături de Radu Perianu la întâlnirile programate.

 

Ideea proiectului aparține Federației Județene de Tineret. Noi am spus “Da” și tânăra a fost selectată de către FJT Argeș.

Consider că este un mod de a conecta noua generație la viața din instituțiile publice

Are 18 ani și este din Pitești. Elevă a Liceului de Artă “Dinu Lipatti” la specializarea Arhitectură, Cătălina Maria Dinu a participat la concursuri naționale de creație, la Olimpiada Națională de Arte Vizuale, Arhitectură și Istoria Artei, este membră a Asociației Culturale de Tineret “Vatra”, dar face parte și dintr-un club sportiv. Model al unei case de modă din Pitești, tânăra a participat și la Festivalul Internațional de Modă “Culorile Toamnei”

Tânăra desemnată va participa alături de mine la întâlnirile programate și atât eu cât și colegii din Prefectură suntem pregătiți să îi răspundem la întrebările pe care le are”, a precizat Radu-Valeriu Perianu, prefectul județului Argeș

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cătălina Maria Dinu | Instituția Prefectului | Pitești | Prefectura Argeș | Radu Perianu