anchetaonline.ro

Peste 200 de construcții trebuie demolate pentru Parcul Industrial al Piteștiului

de | 09.03.2022 14:39 | Administrație, Eveniment

Peste 200 de construcții trebuie demolate pentru Parcul Industrial al Piteștiului

Realizarea unui Parc Industrial la Fostul CET Sud începe să prindă contur. Administrația piteșteană face la acest moment demersuri pentru a elibera zona, însă sunt prinși, din nou, în diferite proceduri legale ce trebuie parcurse.

„La parcul industrial lucrăm de anul trecut. Sunt nu mai puțin de 210 construcții, bazine sau altele, realizate până în 1989. Nici măcar nu sunt finalizate, fiind ridicate doar în proporție de 80%. Dar, pentru că nu au fost intabulate niciodată, deci nu au acte de edificare, acum trebuie să facem evaluarea fiecărei construcții, să le declarăm la Primăria Bradu, chiar dacă terenul este al nostru, să facem cadastru la fiecare și apoi, imediat, să luăm autorizația de demolare. Abia atunci, când sunt puse la pământ și curățat locul, finalizăm procesul pentru a putea decide dacă punem terenul la dispoziția firmelor să îl concesioneze sau facem noi amenajarea și sistematizarea. În decembrie am început această procedură, cu termen de finalizare 28 februarie, însă am depășit un pic, dar consider că suntem totuși în grafic.”, ne-a explicat viceprimarul Gelu Tofan.

 

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | Gelu Tofan | Pitești
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă, secretar general al redacțiilor Ancheta, cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare: