Piteștean de 20 de ani – rămas pieton după ce a condus cu 113km/h

de | 29.03.2023 19:51 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Zi cu ghinion pentru un piteștean de 20 de ani, după ce a fost prins conducând de Polițiștii Biroului Rutier Pitești, prin Pitești.

Tânărul a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 113 km/h, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Republicii din Pitești.

Ca urmare a abaterii constatate, cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice, iar permisul de conducere a fost reținut, în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile, fiind eliberată dovadă înlocuitoare.

De asemenea, nu a fost singurul cu ghinion. Aceeași soartă a avut-o și o femeie de 27 de ani, din Vulturești, care conducea un autoturism pe Calea Câmpulung din Pitești, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că cea în cauză avea dreptul de a conduce suspendat.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au întocmit dosar penal conform art. 335 din Codul Penal.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ACUM! Casă cuprinsă de foc în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole