Piteștean de 31 de ani trimis în judecată pentru înșelăciune! Și-a păcălit fosta iubită

de | 26.03.2023 17:49 | Știri, Eveniment, Județean

Piteșteanul de 31 de ani care a mințit o femeie că va cumpăra o locuință după ce aceasta a făcut un credit bancar –  a fost trimis în judecată pentru înșelăciune.

Bărbatul a convins-o pe femeie să își facă acel credit spunându-i că banii vor fi folosiți pentru a-și face împreună o casă.

Din păcate pentru femeie, acesta a mințit și a folosit banii în scop propriu.

După ce femeia a făcut plângere la poliție, piteșteanul a fost reținut și urmează să fie judecat.

reținut de polițiști

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

Din cercetări, s-a stabilit că, în cursul lunii septembrie 2020, un bărbat de 31 de ani, din Pitești, ar fi promis unei femei, în mod mincinos, că va achiziționa un imobil cu destinația locuință, determinând-o să contracteze un credit bancar în valoare de 41.367 lei și să împrumute suma de 31.000 euro.

Sumele menționate ar fi fost pretinse de către bărbat, în scopul de a obține pentru sine un folos patrimonial injust.

În ziua de 16 martie după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, transmit reprezentanții IPJ Argeș. 

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IPJ Argeș

Ultimele articole