Piteștean trimis în judecată pentru evaziune fiscală!

de | 09.03.2023 15:09 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice Argeș au finalizat cerctările într-un dosar penal ce se află sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș și vizează săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală (180 de acte materiale).

Din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a constatat că un bărbat de 38 de ani, din Pitești, ar fi efectuat, începând cu anul 2014 până în cursul lunii martie 2020, mai multe operațiuni comerciale.
Astfel, piteșteanul a cumpărat și revândut 180 de autoturisme second-hand, activitate în urma căreia a obținut venituri pe care nu le-a declarat organelor fiscale competente, în scopul sustragerii de la plata obligațiilor fiscale datorate bugetului de stat.

Prejudiciul total este de 354.677 de lei (347.043 de lei – TVA și 7.634 de lei – impozit pe venit), iar pentru recuperarea acestuia, a fost pusă în aplicare măsura sechestrului asigurator.
Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv.

Sursa Foto promotor.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

ARGEȘ: A fost găsit în timp ce își bătea soția de polițiștii care veniseră să îl ridice pentru o altă infracțiune!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: