Pitești. Copiii s-au înghesuit pe scaunul primarului!

de | 11.05.2023 13:07 | Știri, Lifestyle, Pitești

Cristian Gentea, primarul Piteștiului, a primit astăîzi vizita a 28 de prichindei de la Kindergarden. Micuții au fost încântați să vadă biroul edilului și s-au înghesui să stea pe scaunul primarului. Cristian Gentea a primit și întrebări de la micuți, unele destul de grele.

Astăzi, 11 mai 2023, Primăria Pitești a avut oaspeți deosebiți: 28 de copii de la Grădinița cu Program Prelungit Sunrise Kindergarden, din grupele Cercetași și Exploratori, însoțiți de educatoarele lor: Negreanu Loredana, Iubitu Alexandra și Epure Daniela. Activitatea face parte din cadrul proiectului tematic ”Turist în România”.

Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti. Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti. Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti. Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti. Sursă foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti.

”O zi de lucru încărcată cu probleme și situații diverse, cu audiențe și teren, ședințe și comisii, este o zi câștigată, iar atunci când te încarci și cu bucuria și energia copiilor, este ziua perfectă: ai motivația să continui, mereu mai mult, mai bine!

28 de micuți de la Kindergarden ne-au vizita primăria și au fost încântați de biroul primarului. Am primit multe întrebări despre oraș și despre ce face edilul, însă cea mai serioasă m-a făcut să zâmbesc: ”domnule primar, îmi faceți și mie un loc de joacă în curtea mea?”.

Naturalețea și sinceritatea lor este debordantă! Mă bucur că i-am cunoscut și le doresc să crească frumos, odată cu orașul lor!”, a scris Cristian Gentea pe pagina de Facebook, după vizita prichindeilor de la Kindergarden.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea si Facebook Primaria Municipiului Pitesti.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Fii și tu voluntar în orașul tău! Participă la acțiune și hai să #curățămPiteștiul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole