Fii și tu voluntar în orașul tău! Participă la acțiune și hai să #curățămPiteștiul

de | 11.05.2023 12:36 | Știri, Lifestyle, Pitești

Administrația locală anunță o campanie majoră de curățenie în Pitești pe 20 mai și 27 mai. Astfel, de Zilele Municipiului Pitești, se dă startul unei campanii de curățenie în orașul nostru, la care sunt invitați toți cei care doresc să se implice!

Studenți și liceeni piteșteni – Universitatea din Pitești, Universitatea ”Constantin Brâncoveanu”, Asociația ”Azi elevi, mâine lideri” – s-au alăturat, deja, municipalității, ca voluntari în acțiunile de ecologizare programate pentru zilele de 20 și 27 mai. Acestea se vor desfășura în intervalul orar 09:00 – 12:00, după cum urmează:

  • Sâmbătă, 20 mai: Pădurea Trivale, zona Turcești, zona Balotești-Zamfirești;
  • Sâmbătă, 27 mai: podul de peste Râul Doamnei, podul de peste râul Argeș, strada Argeșului și zona cuprinsă între strada Digului și Autostrada București – Pitești.

”Cetățenii care vor să se înscrie în această activitate de voluntariat o pot face prin intermediul unui e-mail transmis pe adresa comunicare@primariapitesti.ro sau folosind codul QR de pe afiș, până la data de 18 mai 2023. Participanții vor avea la dispoziție mănuși de protecție și materialele necesare pentru colectarea deșeurilor, vor primi veste personalizat cu logo-ul proiectului, apă și o gustare”, arată cei din administrația locală în comunicatul transmis. Proiectul face parte din campania ”Curățăm România” și este finanțat de Administratia Fondului pentru Mediu.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Zone cu restricții sau taxe pentru mașinile poluante și în Pitești! Proiectul a fost adoptat de Parlament

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești