Pitești: Femeie șantajată cu imagini indecente!

de | 05.01.2024 20:16 | Știri, Eveniment, Importante

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat, în cursul zilei de ieri, joi, 4 ianuarie cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de șantaj.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate de către organele de lege, s-a constatat că un bărbat de 41 de ani, din Galați, ar fi șantajat, în perioada septembrie – decembrie 2023, o femeie prin amenințarea.

Bărbatul a amenințat-o, în mod repetat, cu publicarea unor imagini în ipostaze indecente și a unor informații compromițătoare referitoare la aceasta, în scopul remiterii de către acesta a unor sume de bani.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșeni prinși beți la volan, chiar din primele zile ale noului an! – Ziarul Ancheta Online

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole