anchetaonline.ro

Pitești – Un bărbat de 19 ani prins de jandarmi cu cuțitul în autobuz!

de | 03.11.2022 10:33 | Știri, Eveniment, Județean, Pitești

Jandarmii argeșeni au găsit ieri, 2 noiembrie, un cuțit cu lamă de aproximativ 12 centimetri asupra unui tânăr care a coborât dintr-un autobuz în Pitești.

Echipajul de jandarmerie care se afla în serviciul de patrulare în zona de nord a municipiului Pitești, a observat coborând dintr-un autobuz un tânăr care avea o stare de somnolență și un comportament ciudat.

 

cuțit

Foto: IJJ Argeș

 

La efectuarea controlului corporal preventiv, asupra persoanei a fost găsit un cuțit cu lama de 12 centimetri și lungimea totală de 20 de centimetri, despre care bărbatul a motivat că îl deține pentru autoapărare.

Dorința de autoapărare l-a costat scump, în sensul că, pe numele acestuia, jandarmii auîntocmit actele de sesizare pentru săvârșirea infracțiunii prevăzută de art. 372, alin. (1) Noul Cod Penal: portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 

Documentele întocmite au fost predate Secției 2 Poliție Pitești, în vederea continuării cercetărilor”, anunță reprezentanții IJJ Argeș.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Și-a înjunghiat soțul pentru că o certa în timp ce toca varză

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: