anchetaonline.ro

(Video) Emanuel Soare: „Această coaliție incompetentă trebuia să vină cu soluții”

de | 03.11.2022 10:55 | Știri, Județean, Politic

Președintele Forța Dreptei Argeș, Emanuel Soare, a comentat gafa de ieri a liderilor coaliției de guvernare, care l-au uitat acasă pe noul ministru al Apărării, la vizita efectuată la fabrica Iveco, de camioane militare, din Dâmbovița. Soare consideră că Guvernul Ciucă este incompetent și nu face față crizelor multiple cu care ne confruntăm.

 

 

 

Această coaliție incompetentă trebuia să vină cu soluții. Dar exemplul cel mai elocvent mi se pare vizita primului ministru și al președintelui PSD la o fabrică de armament din Dâmbovița, când l-au uitat pe ministrul Apărării! Nici măcar dumnealor nu îl cunosc pe domnul Angel Tîlvăr, noul ministru al Apărării. Nu cred ca a auzit cineva de el și am fost surprins să aflu că are vreo șase mandate de parlamentar!

 

Deci vă dați seama? Coaliția care ne spune că trebuie să ne pregătim, că este război la graniță, vine cu astfel de gesturi pe care ni le explică într-o batjocură totală. Eu mă întreb, Doamne ferește, dacă va cădea vreo rachetă pe aici, suntem pregătiți să facem față?”- a spus Emanuel Soare la o emisiune televizată.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ludovic Orban alături de câmpulungeni! A participat la „Focul lui Sumedru”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Emanuel Soare