Polițiștii ies pe drumurile din Argeș! Atenție la radare!

de | 25.06.2022 10:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

În acest weekend, au loc mai multe evenimente cultural-artistice, în județul Argeș, motiv pentru care polițiștii argeșeni vor fi prezenți în teren pentru prevenirea incidentelor negative, menținerea climatului optim de siguranță publică, fluidizarea traficului rutier și pentru a asigura un răspuns ferm la orice faptă de natură penală sau contravențională.

De asemenea, oamenii legii continuă acțiunile informativ-preventive alături de specialiștii Agenției Naționale Antidrog – Centrului de Prevenire și Consiliere Antidrog Argeș.

Zilnic, polițiștii rutieri vor fi pe drumurile din Argeș și vor efectua filtre rutiere pentru a identifica șoferii care nu respectă regulile de circulație. Vor fi folosite aparatele radar, DrugTest și etilotest.

Totodată, Inspectoratul de Poliție Județean are câteva recomandări și pentru motocicliști, având în vedere că în acest weeekend se desfășoară Festivalul ROCK/N RIDE, de la Mioveni:

-Utilizați echipamentul de protecție omologat;
-Fiți vizibili – atât prin folosirea echipamentului reflectorizant, cât și prin respectarea regulilor de semnalizare în trafic;
-Nu creați suprize, aplicarea principiului ”mă strecor” pentru că am timp sau am loc, generează risc major de accident;
-Adaptați permanent viteza la condițiile meteo, de drum și de trafic;
-Nu confundați strada cu o pistă de concurs – viteza crește exponențial riscul de accident
-Nu uitați de politețea rutieră! Există timp și spațiu pentru toată lumea!”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto Hotnews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Șofer de 20 de ani, beat la prima oră a dimineții! A intrat cu mașina în stâlp

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole