Primarul Bucureștiului și-a pus fata în pericol!

de | 06.06.2022 23:53 | Știri, Eveniment, Național

Nicușor Dan, primarul general al Bucureștiului, a fost surprins astăzi, traversând un bulevard cu 4 benzi în mod neregulamentar cu fetița în brațe. Mai mult de atât, atenția acestuia era captată de telefonul la care vorbea.

primar - Primarul Bucureștiului și-a pus fata în pericol!

Nicușor Dan intrând printr-un loc nepermis

Primarul capitalei și fiica sa, au fost, la un pas de accident. Nicușor Dan s-a furișat printr-un gard înainte de a traversa ilegal bulevardul aglomerat.

Primarul Bucureștiului a fost surpins de mai multe camerele video în timp ce se expunea atât pe el, cât și pe fata sa, traversând printr-un loc nepermis.

Se crede că primarul a fost nevoit să scoată bani de la un bancomat după ce a ajuns la tarabele din Orășelul Copiilor și a observat că majoritatea comercianților nu acceptă plata cu cardul.

Sursa foto MediaFlux.ro

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cum alegem următoarea destinație de vacanță. De ce trebuie să ținem cont

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Nicușor Dan