Primarul Constantin Panțurescu a fost ales președinte al PSD Curtea de Argeș!

de | 20.10.2022 20:24 | Știri, Județean, Politic

Primarul Constantin Panturescu a fost ales astăzi, joi, 20 octombrie, președinte al PSD Curtea de Argeș în cadrul Conferinței Municipală a PSD Curtea_de_Argeș.

Decizia a fost luată în urma votului pe care l-au exprimat membrii prezenți la Conferință.

simona bucura oprescu psd - Primarul Constantin Panțurescu a fost ales președinte al PSD Curtea de Argeș!

De asemenea, viceprimarul Ștefan Dumitrache a fost ales în funcția de prim-vicepreședinte al organizației, iar Babete Răduțu, Marius Deaconu, Viorel Popescu și Răzvan Bădescu au fost aleși în funcții de vicepreședinți. Totodată, Nicolae Stancu este secretar executiv, iar Biroul Politic Municipal include alți 10 membri.

La acest eveniment au fost prezenți deputații Simona Bucura-Oprescu – secretar executiv al PSD Argeș, Nicolae Pavelescu și Remus Mihalcea, vicepreședinții Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu și Adrian Bughiu, consilieri locali și secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

Felicitări și mult succes în activitate primarului Constantin Panțurescu și echipei sale de la conducerea PSD Curtea de Argeș!

 

Foto PSD Ageș/Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu a fost prezentă la sărbătorirea celor 140 de ani de la nașterea lui Nicolae Titulescu!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole