anchetaonline.ro

Prognoza meteo! Ce temperaturi sunt așteptate astăzi

de | 18.10.2022 11:25 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Marți, 18 octombrie, vremea va fi frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă.

Cerul se va menține senin, iar vântul va fi slab și moderat. Valorile minime ale temperaturilor vor fi în general între 0 și 10 grade, iar maximele între 17 și 24 de grade. Cel mai cald va fi în dealurile subcarpatice din Moldova.

Spre finalul zilei, în nordul și nord-vestul țării va ploua izolat. De asemenea, dimineața și noaptea, în Transilvania și pe arii mai restrânse în rest, se va semnala ceață.

Și miercuri vremea se va menține caldă în jumătatea de sud a teritoriului, iar în celelalte regiuni valorile termice vor fi mai scăzute decât în ziua precedentă și se vor situa în jurul normelor climatologice.

Potrivit meteorologilor, de la jumătatea săptămânii, temperaturile vor scădea brusc în toată țara, urmând ca România să fie cuprinsă de un val de aer rece.

Temperaturi maxime ce se vor situa în marea lor majoritate între 10 până la cel mult 16-17 grade poate chiar mai scăzute de atât joi în zona Moldovei, 7-8 grade la amiază și norii vor apărea la început în nord, în centru, apoi și în partea de sud și de sud-est, vor determina apariția ploilor slabe cantitativ și pe arii restrânse miercuri și joi”, a transmis Alina Șerban, meteorolog în cadrul ANM, pentru Antena 3.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Se schimbă vremea! Val de frig în toată țara

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: