PROGNOZA METEO! Revin temperaturile de vară

de | 22.09.2022 21:10 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

După câteva zile cu adevărat răcoroase, meteorologii vin cu vești bune. În următoarele patru zile, vom avea două anotimpuri. Conform Administrației Naționale de Meteorologie, vineri și sâmbătă, temperaturile se vor menține foarte scăzute pentru această perioadă.

Însă, începând de duminică, temperaturile vor crește simțitor. Mai mult, luni sunt anunțate temperaturi de vară în anumite regiuni.

Conform ANM, la finalul săptămânii, valorile se vor apropia de cele normale pentru perioada în care ne aflăm, urmând să se înregistreze temperaturi între 17 și 26 de grade, iar minimele vor fi între 7 și 17 grade.

Temperaturile ridicate se vor menține și pe parcursul zilei de luni. Maximele se vor încadra între 19 şi 29 de grade, iar cele minime, în general, între 7 şi 17 grade.

Într-adevăr un episod de iarnă scurt, prezent în zona ţării noastre cel puţin până vineri. În weekend vorbim de temperaturi în creştere de la o zi la alta.

Şi dacă sâmbătă este posibil să consemnăm valori de temperaturi apropiate unei zile de vară 24-25 de grade Celsius, săptămâna va debuta cu valori peste 25 grade, posibil să ne apropiem de 29-30 de grade, mai ales în extremitatea sudică a ţării, aşa cum arată informațiile în acest moment.”, a transmis Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, potrivit Antena 3.

Foto descriptiv Știrile Pro TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Patronul Hotelului Yaky– chemat în judecată de către asociația de proprietari a blocului pe care el l-a construit!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole