Proiectul liberal #Pitești Tech City. Radu Perianu: ”Unul din cele 10 parcuri industriale trebuie să fie în Bascov”

de | 21.02.2024 13:51 | Rural, Politic

  • ”Anveloparea blocurilor și construirea celor 4 poduri peste râul Argeș sunt necesare dezvoltării!”

Discuțiile cu argeșenii pe tema proiectului liberal, #Pitești Tech City, au continuat. Radu Perianu, alături de candidatul PNL la primărie, Toma Constantin, dar și alți liberali au avut o serie de discuții cu locuitorii comunei Bascov.

”Și Bascovul are nevoie de dezvoltare și investiții. Și pentru Bascov implementarea mega proiectului Pitești Tech City poate reprezenta șansa pentru dezvoltarea pe care și-o doresc toți locuitorii comunei. Și aici, ca și în celelalte comune din zona mitropolitană a Piteștiului, este nevoie de atragerea de investitori, de dezvoltarea infrastructurii, de un standard de viață ridicat și un nivel de dezvoltare demn de poziția pe care comuna Bascov o ocupă.

Acestea sunt câteva dintre concluziile care s-au cristalizat în urma discuțiilor pe care le-am avut alături de candidatul PNL la primărie, Toma Constantin, cu locuitorii comunei Bascov. Le-am spus oamenilor că soluția pentru dezvoltarea pe care și-o doresc este o conducere liberală, singura capabilă să schimbe ritmul actualei administrații erodată si blazată, singura pregătită să treacă Bascovul la un nivel superior de dezvoltare”, a declarat Radu Perianu, potrivit comunicatului transmis de PNL Argeș.

Totodată, prefectul Radu Perianu a concluzionat: ”Suntem aici, avem priceperea necesară și știm precis care sunt pașii de urmat pentru a duce atât Bascovul, cât și întregul județ, pe o treaptă superioară a evoluției. Acest lucru poate fi făcut doar punând oamenii pe primul loc”.

Sursă foto: PNL Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiectul, adoptat. S-a decis înființarea Institutul Național de Pregătire și Perfecționare a Executorilor Judecătorești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PNL Argeș

Ultimele articole