Protest al angajaților de la Dacia, joi, 17 noiembrie! Jandarmii argeșeni la datorie!

de | 15.11.2022 15:21 | Știri, Eveniment, Județean, Mioveni

  • Protest la Mioveni!

 

Joi, 17 noiembrie, între orele 13:00-14:30, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestării de protest organizate de către Sindicatul Automobile Dacia, ce va avea loc pe Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia Mioveni.

Reprezentanții IJJ Argeș menționează că această adunare publică este avizată.

Pentru asigurarea unui climat de normalitate, aceștia reamintesc faptul că rolul Jandarmeriei este acela de a asigura protecția tuturor participanților care își exprimă opiniile în mod pașnic și va interveni punctual atunci când apar comportamente de natură a tulbura ordinea și liniștea publică.

Reamintim faptul că la protestul de joi vor participa aproximativ 5.000 de angajați, nemulțumiți de situația actuală economică.

 

Mai multe detalii despre acest subiect puteți citi pe anchetaonline.ro

 

VA FI PROTEST! Mii de angajați de la Uzina Dacia, în stradă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș

Ultimele articole