Regulile sunt făcute ca să fie încălcate! Piteșteni amendați

de | 07.07.2023 20:09 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere. În urma acțiunilor, ei au dat peste 200 de amenzi, în valoare totală de aproximativ 40.000 de lei. Totodată au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 10 permise de conducere și au retras 9 certificate de înmatriculare.

Regulile sunt făcute ca să fie încălcate. Se pare că astfel gândesc șoferii care circulă pe drumurile din Argeș.

Ei încalcă cu bună știință regulile de circulație. De la neacordarea priorității și până la depășirea unei coloane de mașini, trecerea pe culoarea roșie a semaforului sau mersul pe contrasens.

La fel a gândit ieri, 6 iulie, și un piteștean de 39 de ani, care a hotărât să încalce regulile de circulație și a mers pe contrasens.

El a fost depistat, de polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, în timp ce conducea un autoturism, spre strada Gârlei, deplasându-se în sensul opus de circulație.

Pentru inconștiența de care a dat dovadă, deoarece în orice clipă se putea întâmpla o tragedie, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 580 de lei, dar și cu permisul suspendat pentru 60 de zile.

Tot ieri, un alt piteștean a considerat că este pierdere de timp să aștepte culoarea verde a semaforului pentru a pătrunde în intersecție și a hotărât să treacă pe roșu.

Bărbatul, în vârstă de 56 de ani, a fost prins de polițiști, în trafic, în timp ce se deplasa pe Bulevardul Eroilor.

De asemenea, și el a fost sancționat contravențional, dar s-a ales și cu permisul suspendat pentru 30 zile.

Foto descriptiv Replica Online

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Inconștiență la volan! Și-au pus în pericol propria viață, dar și pe a celorlalți participanți la trafic

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole