Rusia anunță încetarea focului la Azovstal

de | 25.04.2022 13:46 | Știri, După subiect, Eveniment

Rusia anunță încetarea focului la combinatul metalurgic Azovstal, din Mariupol. Decizia a fost luată pentru a permite evacuarea civililor care sunt refugiați în fabrică.

Trupele ruse de la ora 14:00, ora Moscovei (1100 GMT) pe 25 aprilie 2022, vor opri în mod unilateral orice ostilități, vor retrage unitățile la o distanță de siguranță și vor asigura retragerea” civililor, a transmis ministerul apărării într-un comunicat, potrivit The Guardian.

Însă, în cursul acestei dimineți, Institutului american pentru Studiul Războiului informa că rușii continuă să bombardeze complexul metalurgic Azovstal din sudul orașului Mariupol. Mai mult, se bănuia că s-ar putea pregăti un nou asalt asupra fabricii.

21.900 de soldați ruși au fost uciși în război

De asemenea, Ucraina a publicat luni, 25 aprilie, o listă a pierderilor suferite de Moscova. Potrivit Sky News, în total, 21. 900 de soldați ruși și-au pierdut viața în război, așa cum anunță Ucraina.

În luna martie, Rusia informa că 498 de ruși au murit în conflictul din Ucraina, atunci fiind făcută ultima informare publică despre victimele războiului de către Moscova.

 

Foto Digi 24

 

Emmanuel Macron a fost reales președintele Franței

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Rusia | Ucraina

Ultimele articole