anchetaonline.ro

S-a urcat beat la volan și a băgat o tânără de 19 ani în spital

de | 31.08.2022 10:03 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Știri

Un accident rutier a avut loc miercuri dimineața, în jurul orei 5, în localitatea Râca.

Un șofer, în vârstă de 25 de ani, a pierdut controlul asupra direcției și s-a izbit de un stâlp de electricitate, iar ulterior s-a răsturnat.

Alături de tânăr se afla o pasageră de 19 ani, care a fost rănită. La locul cu pricina au ajuns pompierii și paramedicii SMURD care au preluat victima și au transportat-o la spital.

În urma accidentului, fata a suferit multiple traumatisme la nivelul numărului stâng, al capului și la abdomen.

Potrivit polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Costești, șoferul de 25 de ani se deplasa pe DC 437, pe raza localității Râca, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, iar apoi a intrat în stâlp și s-a răsturnat.

masina rasturnata 1 - S-a urcat beat la volan și a băgat o tânără de 19 ani în spital

Foto ISU Argeș

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, polițiștii descoperind că acesta era beat, rezultatul arătând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Verificările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Accident spectaculos în Trivale! Șoferiță răsturnată

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU | SMURD