Schimbări pe scena politică din Argeș. Chivescu Remus George, candidatul MRS la Pitești, este sprijinit de PRM Argeș

de | 10.05.2024 14:07 | Pitești, Politic

Chivescu Remus George, candidatul Mișcarea România Suverană (MRS) la Primăria Municipiului Pitești obține o victorie importantă în drumul spre conducerea administrație locale: a obținut susţinerea Partidului România Mare (PRM), filiala Argeş.

Chivescu Remus George, este economist de profesie, a terminat Facultatea de Științe Economice și Administrative din Pitești și este licențiat în contabilitate și informatică de gestiune. Este fost fotbalist de Liga I și Liga a II-a, a fost la echipa națională de juniori UEFA 1998 cu care s-a și calificat la Campionatul European. A avut peste 50 de meciuri în Liga I și peste 100 de meciuri în Liga a doua. Deci, putem deduce că iubește fotbalul. Ulterior, la 26 de ani, s-a retras din lumea fotbalului și a decis să urmeze un alt drum. A avut diferite stadii de școlarizare în afara țării și spune că ”a învățat multe despre organizarea germană, o organizare care nouă ne lipsește. Disciplina, în general, te duce spre performanță și în sport și în viața de zi cu zi”. În domeniul asigurărilor a fost premiat de două ori cu locul 3 pe țară și mărturisește în descrierea de pe site-ul său că: ”Sunt o persoană care a lucrat în asigurări și care știe să pună clientul în centrul atenției. La fel voi trata și cetățeanul, îl voi privi ca pe clientul meu și voi avea grijă să fie cât mai confortabil și să i se îndeplinească cât mai ușor sarcinile care le dorește de la noi, cei care trebuie să-i servim”. La 41 de ani a făcut pasul spre politică, iar acum în lupta pentru Primăria Municipiului Pitești are un program de 10 puncte pentru progres prin care vrea să convingă piteștenii să-i dea încrederea.

Astăzi a venit cu o noutate importantă, o noutate prin care se pot răsturna unele calcule politice ale adversarilor.

”În urma unui dialog productiv cu doamna Gabriela Pușcașu, preşedinte PRM Argeş, mă onorează să vă anunţ că beneficiez de întreaga susţinere a Partidului România Mare, filiala Argeş, şi a doamnei Gabriela Pușcașu, în misiunea mea de a deveni primarul Municipiului Piteşti!!”, a transmis Chivescu Remus George, candidatul MRS la Primăria Municipiului Pitești.

Comandat de MRS Argeș, publicat de SC MB Agency Complete SRL, CMF: 21240098.

Sursă foto: Facebook Chivescu Remus George.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Președintele MRS Argeș, Dorin Mărășoiu: Trebuie gândite proiecte în comun pentru mai multe primării ca să eliminăm diferențele dintre comunități

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Chivescu Remus George | MRS