Un nou sens giratoriu care să scadă aglomerația la intrarea în oraș

de | 03.08.2024 10:32 | Administrație, Pitești

Primarul Piteștiului,  Cristian Gentea, vorbit într-o emisiune despre proiectul din zona Calea Câmpulung, unde în locul fostei Uzine de Apă Mărăcineni, se va înființa o intersecție tip sens giratoriu care să scadă aglomerația la intrarea în oraș dinspre Podul Viilor!

Vă reamintim că încă din februarie 2022, după un șir de accidente pe Calea Câmpulung, viceprimarul Gelu Tofan și colegii liberali din CL propuneau realizarea unui sens giratoriu în zona Uzinei de Apă. În 2023 urma să se realizeze studiul de fezabilitate pentru acest obiectiv, însă primarul Cristian Gentea, se declara pe atunci destul de sceptic că ideea se poate transforma în realitate. Iată că la jumătatea lunii trecute primarul Cristian Gentea anunța că a început demolarea clădirilor din zona Uzinei de Apă, în vederea realizării unui sens giratoriu. După finalizarea demolărilor urmează proiectarea, aceasta fiind deja prinsă în bugetul ADP.

”Pe Calea Câmpulung, în locul fostei Uzine de Apă Mărăcineni, vom înființa o intersecție tip sens giratoriu care să scadă aglomerația la intrarea în oraș dinspre Podul Viilor!

În acest moment, întoarcerea directă, reglementată pentru locuitorii deserviți de strada Calea Câmpulung, este posibilă doar în intersecția Podul Viilor (1 km) sau intersecția cu DN73D (6 km)”, a punctat primarul Cristian Gentea în mesajul publicat pe pagina de Facebook.

Foto descriptiv. Sursă foto: FB Cristian Gentea

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

OFERTE ŞI IDEI DE CASĂ NOUĂ!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cristian Gentea | DN73D | GELU | Gelu Tofan | Mărăcineni | Podul Viilor