Și-a amenințat soția și copiii cu moartea! Argeșean reținut de polițiști

de | 19.05.2022 16:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Rural

Un bărbat de 47 de ani, din localitatea Stolnici, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, după ce și-a amenințat cu moartea soția și cei doi copii.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul ar fi sunat, miercuri dimineața, la 112 și ar fi adresat amenințări privind familia sa. Bărbatul este despărțit de soție, iar acest fapt l-ar fi scos din minți.

În urma apelului, polițiștii Secției de Poliție Rurală Lunca Corbului l-au găsit pe bărbat. Ajunși la locuința omului, acesta a continuat să amenințe, motiv pentru care oamenii legii i-au întocmit dosar penal.

De asemenea, soția argeșeanului a formulat plângere prealabilă, iar bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, conform art. 206 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Persoana vătămată a fost identificată, cu ajutorul polițiștilor piteșteni, iar cu ocazia audierii, aceasta a formulat plângere prealabilă.

După administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș.

Mai mult, oamenii legii au emis ordin de protecție provizoriu, care prevede ca bărbatul să păstreze o distanță de 50 m față de familia sa.

În urma parcurgerii procedurii de evaluare a riscului, a fost emis ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză, prin care s-a dispus măsura păstrării unei distanțe de 50 m față de soție și copii”, au adăugat polițiștii argeșeni.

E oficial, după autopsie! Pompierul ucis ieri A FOST CĂLCAT de autospeciala de stingere incendii!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Corbului