Simona Bucura Oprescu a participat la ceremonia Imnului Național al României!

de | 29.07.2022 11:43 | Știri, Cultură, Județean

Astăzi 29 iulie, Simona Bucura Oprescu a participat la Zilua Imnului Național de Creaţie a muzicianului şi scriitorului Anton Pann, la o ceremonie care a avut loc în cinstea acestuia.

Aceasta a precizat pe contul său personal de Facebook că a fost prezentă la acest eveniment prestigios care este sărbătorit în fiecare an la data 29 iulie.

29 iulie, Ziua Imnului Național

Creaţie a muzicianului şi scriitorului Anton Pann, pe versurile poetului revoluţionar Andrei Mureşanu, “Deşteaptă-te, române!” a devenit, din 1990, #Imnul Naţional al României, sărbătorit în fiecare an la 29 iulie. Imnul a reprezentat, la momentul apariției sale și de-a lungul timpului, o chemare spre emancipare naţională şi social-politică a tuturor românilor. De asemenea, nu trebuie uitat că împreună cu #drapelul şi #stema, Imnul reprezintă un simbol fundamental al valorilor şi idealurilor poporului român. Se cuvine ca mereu să ne cinstim Imnul Național, iar azi să-l cântăm cu mândrie, ca un gest de solidaritate naţională şi respect faţă de ţară și înaintași, reafirmându-ne identitatea naţională.”, scrie Simona Bucura Oprescu pe rețelele de socializare.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prinși de RADAR, amendați cu câte 2.900 de lei!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole