Un șofer inconștient a dat radarul peste cap. Circula cu 164 km/h prin Câmpulung

de | 17.08.2023 17:02 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma controalelor, oamenii legii au aplicat 265 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 46.925 lei. De asemenea, ei au suspendat 18 permise de conducere și au retras 12 certificate de înmatriculare.

Printre cei amendați s-a aflat și un tânăr de 25 de ani, din Stoenești. El a fost surprins de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, în cursul zilei de ieri, 16 august, în timp ce se deplasa cu o viteză amețitoare pe str.Traian din municipiul Câmpulung.

Tânărul a fost înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 164 km/h.

Tot pe aceeași stradă a avut ghinionul de fi surprins de aparatul RADAR și un tânăr de 19 ani, din comuna Văleni, județul Dâmbovița. El circula cu viteza de 127 km/h, pe un sector de drum cu limita legală de 50 km/h.

Pentru că au apăsat prea tare pedala de accelerație, într-o zonă în care limita legală de viteză este de 50 de km/h, tinerii au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei fiecare.

Totodată, ei s-au ales și cu permisul de conducere suspendat pentru o perioadă de 120 de zile.

foto descriptiv bihon.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

I-a ars de viol la 69 de ani! În noaptea de Sfântă Mărie, la Poienarii de Muscel!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung