S-a dat startul lucrărilor la parcarea de pe str. Basarabiei pentru PITEȘTI ARENA!

de | 27.07.2022 19:21 | Știri, Administrație, Pitești

Pitești Arena este aproape de retușurile finale, iar interiorul este impresionant, putând rivaliza cu orice complex de acest tip de peste hotare. De la semnalistică până la sistemul de iluminat al sălii de joc, totul este premium, ca să nu mai vorbim de zona VIP, unde invitații vor avea parte de cea mai bună vizualizare a sălii, dar și de confortul oferit de mobilierul de calitate superioară.

arena pitesti

Bineînțeles că în decorul tribunelor a fost inclusă și culoarea violet, scaunele fiind aranjate într-un degrade, de la alb-gri la violet.

pitesti arena

Pentru a crea spațiu atunci când este nevoie, au fost instalate gradene retractabile de jur împrejurul zonei de joc.

Pitești Arena va găzdui atât competiții sportive, cât și spectacole

Pitești Arena are în componență terasă în aer liber pentru pauze și spații comerciale, o zonă dedicată sportivilor care cuprinde vestiare, baie cu dușuri, sală de recuperare medicală, unde este amplasat și un jacuzzi, sală de forță, spații pentru media și un sector VIP. Așa cum a declarat edilul Cristian Gentea, Pitești Arena va putea găzdui spectacole și concerte, grație sistemelor de gradene retractabile, dar și a sistemelor de iluminare și sonorizare, care sunt cele mai performante.

cristian gentea pitesti arena

zona VIP pitesti Arena

vestiare pitesti arena

Deși lucrările la interior sunt încheiate, inaugurarea este ținută în loc de cele exterioare, care trebuie executate și suportate de către Primăria Pitești, alături de zidul de sprijin fiind singurele sume alocate121 din bugetul local pentru acest obiectiv, întreaga sală polivalentă fiind ridicată și dotată prin Compania Națională de Investiții.

lucrari basarabiei - S-a dat startul lucrărilor la parcarea de pe str. Basarabiei pentru PITEȘTI ARENA!

Pe data de 18 iulie, chiar în perioada în care primarul Cristian Gentea, alături de vicele Gelu Tofan și city managerul Lucrețiu Tudor, îi însoțea pe jurnaliști la primul tur oficial al Arenei, s-a primit și  mult așteptatul aviz de la Agenția de Mediu, fără de care nu se puteau începe lucrărilor de amenajare a spațiului verde și a parcărilor de pe str. Basarabiei.

Luni, 25 iulie s-a predat amplasamentul și s-a demarat activitatea de amenajare a parcării. După ce se vor încheia și acestea, în maximum două luni, sala polivalentă va avea toate cele 210 locuri de parcare necesare omologării.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Gelu Tofan | Pitești