Tânăr de 17 ani – arestat după ce a furat bani de la un copil în Pitești!

de | 20.10.2022 16:05 | Știri

Un minor de 17 ani, din comuna Tufeni, județul Olt, a fost reținut de către polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției nr.1 Poliție Pitești după ce au fost continuate cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

În cauză, după cercetările efectuate de către organele oficiale de poliție, s-a stabilit faptul că în seara zilei de 14 octombrie a.c., în jurul orei 21:30, când tânărul de 17 ani ar fi furat suma de 100 de lei de la un minor de 11 ani, în centrul Piteștiului, apoi ar fi scăpat urcându-se în autobuzul 13B de Teatrul Alexandru Davila. El a fost prins la Spitalul Militar de către un alt echipaj de poliție.

După administrarea probatoriului, inculpatul a fost reținut pe bază de  ordonanță, pentru 24 de ore.

Mai mult de atât, acesta fost prezentat, în cursul zilei de miercuri,

de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.

 

Sursa Vasluianul

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Și-a bătut iubita cu bestialitate! Argeșean reținut

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: