Tânără vitezomană, lăsată fără permis în Argeș!

de | 17.04.2023 22:55 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Tânără vitezomană, lăsată fără permis în Argeș!

O tânără, în vârstă de 26 de ani, din Călinești, a fost lăsată fără permis în preajma sărbătorilor pascale, fiind prinsă circulând cu viteză excesivă.

Femeia a fost depistată înregistrată de aparatul RADAR, în timp ce circula cu viteza de 114 km/h în localitatea Stâlpeni, într-o zonă în care limita este de 50 km/ h.

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, șoferița s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar și cu o amendă de 1.350 de lei.

Un tânăr din Buftea, lăsat fără permis pentru 120 de zile

De asemenea, un tânăr de 27 de ani, din Buftea, județul Ilfov, a rămas fără permis în Argeș.

Șoferul a fost depistat pe DN 73, în localitatea Mihăești, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu viteza de 135 km/h, într-o zonă în care limita este de 50 km/h.

În urma faptei sale, bărbatul s-a ales cu o amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 120 de zile.

Foto descriptiv Observatornews.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A făcut-o lată în prima zi de Paște! Beat, un șofer din Argeș a intrat cu mașina în gardul unui magazin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: