Taxă pentru Facebook și Instagram!

de | 20.02.2023 12:27 | Știri, Lifestyle, Național

Mark Zuckerberg a făcut un anunț pe pagina sa oficială de Facebook, prin care informează că vrea să impună o nouă taxă pentru reţelele de socializare online Facebook şi Instagram, conform Antena 3 CNN.

Implementarea sistemului Meta Verified vine cu verificarea conturilor de Facebook şi Instagram, dar şi obținerea unei bife albastre nu vor mai fi gratuite. De asemenea, utilizatorii vor trebui să încarce o fotografie cu permisul de conducere sau cu buletinul.

Astfel, taxa impusă de acesta va fi de 11,99 dolari/lună pentru web și 14,99 dolari/lună pentru iOS.

Zuckerberg a postat anunțul, după ce Elon Musk a impus pe Twitter o taxă similară pentru companiile care își doresc să aibă bifa albastră.

Fondatorul și CEO-ul Facebook susţine că acestă metodă de verificare a conturilor de Facebook şi Instagram este un serviciu eficient pentru securitate.

Foto descriptiv. Sursa adpm.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Viitorul în trafic: Semafoarele ar putea avea 4 culori!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole