anchetaonline.ro

Tineri din Argeș- prinși la furat de lemne

de | 28.11.2022 21:02 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Doi tineri argeșeni au fost prinși în ziua de duminică, 27 noiembrie, în timp ce încercau să fugă cu lemne furate din pădurile din județ.

Primul dintre aceștia, un bărbat de 25 de ani, din Merișani, a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, în timp ce transporta lemnele, cu o autoutilitară, fără să aibă documentele care să dovedească proveniența legală ori documente de însoțire a transportului.

La fața locului a fost chemat un specialist silvic, stabilindu-se că în mijlocul de transport era cantitatea de 2,5 mc de lemn, de esență stejar și fag.

Tânărul a fost amendat cu 1.000 de lei, iar lemnele au fost confiscate și predate Ocolului Silvic Câmpulung.

Cel de-al doilea tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Mălureni, a fost prins de polițiștii rurali din Domnești. Acesta transporta 0,5 mc de material lemnos cu un atelaj hipo, fără să aibă documentele necesare, conform legii.

Și el s-a ales cu o amendă de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost predat reprezentanților Ocolului Silvic Mușătești.

Foto Vocea Vâlcii

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Un șofer a folosit spray de gură și a fost depistat cu o alcoolemie de 1,78 mg/l

 

Citește articolele pe același subiecte: Argeș
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: