anchetaonline.ro

Zoo Pitești, surpriză de 1 Decembrie

de | 28.11.2022 21:51 | Știri, Cultură, După locație, După subiect, Lifestyle, Pitești

Grădina Zoologică din Pitești vine cu o veste bună pentru locuitorii care vor alege să rămână acasă de 1 Decembrie. Aceștia sunt așteptați să viziteze Zoo Pitești în minivacanță, urmând să fie deschisă publicului.

Astfel, programul de vizitare în perioada 30 noiembrie – 4 decembrie 2022 va fi în intervalul orar 10:00-17:30.

Prețul unui bilet este de 8 lei pentru adulți, 4 lei pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani, pentru elevi, studenți, dar și pensionari. De asemenea, pentru grupurile de peste 10 vizitatori, prețul unui bilet este de 4 lei/persoană.

Micuții cu vârsta de până la 3 ani și persoanele cu handicap, precum și însoțitorii lor, vor avea intrare gratuită.

Ultimul bilet va fi eliberat la ora 17:30.

Zoo Pitești găzduiește un număr de 60 de specii, dintre care 380 animale, reptile, papagali, păsări și 1.400 pești exotici, o diversitate care se remarcă prin exemplare unice în țară, ca ursul tibetan, specii rare de papagali Ara, papagali Călugar, Kiangi, Watusii, carnivore sălbatice mari – lei, tigri, lupi, urși, diferite specii de fazani, maimuțe, ratoni, cerbi etc”, arată Primăria Municipiului Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Magazinele Enel din Pitești și Mioveni vor fi închise

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: