Tragedie! Un copil de 3 ani a murit subit în timp ce se uita la desene animate!

de | 14.03.2023 22:28 | Știri, După locație, Eveniment

O tragedie a avut loc într-un oraș din Marea Britanie. Un copil în vârstă de 3 ani a murit subit în timp ce se uita la desene animate, conform stirileprotv.ro.

Potrivit sursei citate, decesul ar fi fost cauzat de o infecție cu streptococul A. Tragedia a avut loc într-un oraș din Marea Britanie.

Părinții copilului ai sesizat imediat autoritățile, care au intervenit urgent la fața locului.

În ciuda încercărilor făcute de medici pentru a-l salva pe micuț, a fost declarat decesul.

Părinții celui mic au declarat că băiatul nu prezenta niciun simptom înainte de a muri subit. Mama acestuia chiar aflase în urmă cu câteva zile că este însărcinată cu cel de-al doilea copil.

Acest tip de afecțiune la copii este adesea numită ”ucigașul tăcut” și se întâmplă foarte rar ca micuții să moară din cauza ei. În cazul lui Theo, nu au existat simptome. Doar s-a prăbușit sâmbătă dimineața și a murit”, a precizat unchiul băiețelului.

Foto descriptiv.

Sursa Foto en.famagusta.news

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Trei minori de 15 şi 16 ani, cu cagule pe cap, au spart o casă şi au furat din mâinile unor copii, mai multe telefoane

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: